Strandvakantie Split
: 1.064 €
Split, Kroatië

Strandvakantie Split

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: zaterdag 10 mei 2025
Ref ID: 5546711
prijs per persoon :
1.064 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: zaterdag 10 mei 2025

Over de bestemming

Geniet van een onvergetelijke strandvakantie in Split, Kroatië, waar de prachtige Adriatische kust en rijke historische erfgoed samenkomen. Ontdek de betoverende stranden van Split, zoals Bacvice Beach met zijn zachte zand en helder blauw water. Geniet van zonnebaden, zwemmen en watersportactiviteiten in de verfrissende zee. Verken het oude centrum van Split, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur, waaronder het beroemde paleis van Diocletianus. Slenter door de geplaveide straatjes, ontdek charmante pleinen en geniet van de bruisende sfeer van de stad. Proef de heerlijke lokale keuken in de restaurants en cafés langs de kust. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de cultuur wilt absorberen of gewoon wilt genieten van de mediterrane sfeer, een strandvakantie in Split zal je zeker betoveren.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

10 mei
Vertrek vervoer
Vertrek
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27907
12:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:00 - Split, Split (SPU)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27907
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
10 mei
Transfer
Transfer van Split (SPU) naar Ark Beach Hotel

Privé

Standaard Standaard Privé minibus (Minibus)
10 mei
Accommodatie
7 Nachten
Ark Beach Hotel 8,7 Heel goed
Split - Op 7,3 km van het centrumBED & BREAKFAST Ivankova ul., Split 21311 turtle. studio with parking view
Ark Beach Hotel ligt in Split bij de zee, op een kwartiertje rijden van Natuurhistorisch Museum en Oostpoort. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 7,4 km van Kathedraal van Sint-Domnius en op 7,5 km van Paleis van Diocletianus.Loop vooral de vele recreatieve voorzieningen zoals fitnessfaciliteiten, een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsenverhuur niet mis. Dit hotel in mediterraanse stijl biedt ook gratis wifi, conciërgeservices en oppasservices (toeslag). De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden.Trakteer jezelf op een nachtje in één van de 15 kamers met een privézwembad en een ledtelevisie. Je bed met Select Comfort matras komt met luxe beddengoed. Alle kamers hebben balkons of terrassen. Er is wifi en kabelinternet.Profiteer in dit hotel van de 24-uurs roomservice. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 08.00 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis eenvoudig ontbijtbuffet. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een businesscentrum en een snelle uitcheckservice. Plan je een evenement in Split? Kies voor dit hotel met 150 vierkante meter aan evenementenruimte, waaronder een conferentiecentrum. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je een gratis valetparkeerservice.
17 mei
Transfer
Transfer van Ark Beach Hotel naar Split (SPU)

Privé

Standaard Standaard Privé minibus (Minibus)
17 mei
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U27908
15:35 - Split, Split (SPU)
18:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U27908
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Voor dit aanbod gelden afwijkende aanbetalings-, wijzigings- en annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de ANVR Reisvoorwaarden.

In de totaalprijs zijn onze servicekosten en bijdrage ANVR inbegrepen. Exclusief zijn de toeslagen die van toepassing zijn bij pakketreizen (vervoer + verblijf): bijdrage SGR à € 5,00 per persoon en bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen à € 2,50 per boeking.

prijs per persoon :
1.064 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën