Stedentrip Istanbul
: 658 €
Istanbul, Turkije

Stedentrip Istanbul

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: woensdag 21 augustus 2024 - Vertrek: donderdag 6 maart 2025
Ref ID: 5521058
prijs per persoon :
658 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: woensdag 21 augustus 2024 - Vertrek: donderdag 6 maart 2025

Over de bestemming

Beleef de magie van Istanbul tijdens een onvergetelijke stedentrip! Ontdek de stad waar oost en west samenkomen en laat je betoveren door de rijke geschiedenis, levendige markten en adembenemende uitzichten. Met de hop-on-hop-off bus verken je op je eigen tempo iconische bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en het Topkapi-paleis. Sluit de dag af met een betoverende sunset cruise over de Bosporus, waar je de indrukwekkende skyline van Istanbul ziet oplichten tegen een schilderachtige zonsondergang. Deze stedentrip biedt de perfecte mix van cultuur, avontuur en ontspanning. Istanbul wacht op je met open armen – bereid je voor op een ervaring die je nooit zult vergeten!
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 mrt
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1959
11:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:55 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1959
Reisklasse: Economy
06 mrt
Transfer
Transfer van Istanbul Airport (IST) naar Hotel Sultania - Boutique Class

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
06 mrt
Accommodatie
4 Nachten
Hotel Sultania - Boutique Class 9,8 Grandioos
Istanbul - Op 1,9 km van het centrumBED & BREAKFAST Ebusuud Caddesi Mehmet Murat Sok. No 4 Sirkeci, Istanbul 34110 DELUXE DOUBLE ROOM
Met een verblijf bij Hotel Sultania - Boutique Class bevind je je centraal in Istanbul. Kruidenbazaar en Pier van Eminönü liggen op 10 min. lopen. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 1,5 km van Topkapi-paleis en op 1,7 km van Blauwe moskee.Verwen jezelf met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de spa bezoekt. Profiteer van recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad, een sauna en fitnessfaciliteiten. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte.Doe of je thuis bent in één van de 43 individueel gedecoreerde kamers met iPod-docks en een minibar. De kamers hebben een lcd-televisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en haardrogers. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een (laptop)kluis en een bureau.Geniet van Turkse gerechten bij Sultania Restaurant, een van de 2 restaurants van dit hotel, of blijf lekker binnen en profiteer van de 24-uurs roomservice. Er zijn ook snacks beschikbaar in de koffiebar/het café. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 07.00 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn gratis kabelinternet, een 24-uurs businesscentrum en gratis kranten in de lobby. Plan je een evenement in Istanbul? Kies voor dit hotel met 7 vierkante meter aan ruimte, waaronder een conferentieruimte en vergaderruimtes. Tegen betaling kun je van een shuttleservice van/naar de luchthaven (24 uur per dag beschikbaar) gebruikmaken.
07 mrt
Tickets
Istanbul Hop-On Hop-Off Bus Tour
Istanbul Hop-On Hop-Off Bus Tour
2 Ingangs ( Volwassenen vanaf 12 jaar: 2 )
2 uur 10:00 1 day ticket
Zie details
08 mrt
Tickets
Bosphorus Sunset Cruise
Bosphorus Sunset Cruise
2 Ingangs ( Volwassenen vanaf 8 jaar: 2 )
2 uur English 18:15 Cruise
Zie details
10 mrt
Transfer
Transfer van Hotel Sultania - Boutique Class naar Istanbul Airport (IST)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
10 mrt
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1960
17:55 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
19:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1960
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Voor dit aanbod gelden afwijkende aanbetalings-, wijzigings- en annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de ANVR Reisvoorwaarden.

In de totaalprijs zijn onze servicekosten en bijdrage ANVR inbegrepen. Exclusief zijn de toeslagen die van toepassing zijn bij pakketreizen (vervoer + verblijf): bijdrage SGR à € 5,00 per persoon en bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen à € 2,50 per boeking.

prijs per persoon :
658 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Excursies 2
Transfers 2

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën