Stedentrip Dubrovnik
: 1.234 €
Dubrovnik, Kroatië

Stedentrip Dubrovnik

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: zaterdag 7 juni 2025
Ref ID: 5468822
prijs per persoon :
1.234 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: zaterdag 7 juni 2025

Over de bestemming

George Bernard Shaw noemde Dubrovnik "de parel van de Adriatische Zee, een paradijs op aarde", en het is misschien wel een van de mooiste steden die je ooit zult zien. Dubrovnik, grotendeels gebouwd en lang bewoond door Venetianen, bezit een statige charme en opvallende architectonische eenheid die elke zomer duizenden bezoekers trekt. Dubrovnik, gesticht in de 7e eeuw, stond te midden van een groot eikenbos, waaraan het zijn naam ontleende. Maak een wandeling over de oude stadsmuren voor uitzicht op de oude stad en de omliggende kust. Net voordat je de oude stad verlaat via de westelijke poort, sla je rechtsaf om het Franciscaner klooster en de vredige kloostergangen te bezoeken. Net binnen de ingang bevindt zich de oudste Europese apotheek, gesticht in 1371. In de noordelijke hoek van de oude stad bevindt zich het Dominicaanse klooster en museum, met een veelluik van Titiaan. De indrukwekkende kathedraal van de Hemelvaart van de Maagd Maria staat in het centrum van Poljana Marin Držić en de schatkamer kan worden bezocht; zoek het werk van Raphael. Dubrovnik heeft warm, kristalhelder water; bewonder het niet alleen van een afstand en neem een duik. De onverschrokkenen kunnen duiken en zonnebaden langs de rotsen of rond de muren van de stad zwemmen terwijl anderen naar boven staren. De indrukwekkende kantelen van Dubrovnik glinsteren in het vroege ochtendlicht, maar tegen het begin van de middag lonkt het helderblauwe water van de zee je weg van de stad en het toeristische lawaai. Als je de crunch kunt doorstaan, vind jij misschien ook een stukje van de hemel.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

07 jun
Vertrek vervoer
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1977 - Uitgevoerd door: KLM Cityhopper
10:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
12:35 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1977 Uitgevoerd door:  KLM Cityhopper
Reisklasse: Economy
07 jun
Transfer
Transfer van Dubrovnik (DBV) naar Nikola Apartments

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
07 jun
Accommodatie
7 Nachten
Nikola Apartments 9,3 Grandioos
Dubrovnik - Op 1,6 km van het centrumALLEEN KAMERZrtava s Dakse 28a, Dubrovnik 20000 apartment, 1 bedroom, terrace, garden view (a4)
Met een verblijf bij Nikola Apartments in Dubrovnik, bevind je je vlak bij de luchthaven, op 5 minuten rijden van Strand Lapad en Stradun. Dit hotel met chique voorzieningen ligt op 2,2 km van Copacabana-strand en op 3,9 km van Kathedraal Dubrovnik.Dit rookvrije hotel biedt grotten verkennen in de buurt, fietsverhuur in de buurt en wandel- en fietsroutes in de buurt. Er zijn verschillende recreatiemogelijkheden, zoals parachutespringen in de buurt.Trakteer jezelf op een verblijf in één van de 4 individueel gedecoreerde kamers met keukens. Alle kamers hebben een flatscreentelevisie van 82 cm met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een bureau en een magnetron en de kamers worden wekelijks schoongemaakt.Ontspan met een lekker fris drankje in één van de 4 strandbars.Enkele van de voorzieningen zijn een snelle uitcheckservice, een bagageopslagruimte en een waterkoeler. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
10 jun
Tickets
Boottocht met kleine groep naar de Blauwe Grot vanuit Dubrovnik
Boottocht met kleine groep naar de Blauwe Grot vanuit Dubrovnik
2 Ingangs ( Volwassenen van 13 tot 100 jaar: 2 )
4 uur 09:30 Ochtendtour
Zie details
12 jun
Tickets
Mostar en Kravice watervallen tour vanuit Dubrovnik (semi-privé)
Mostar en Kravice watervallen tour vanuit Dubrovnik (semi-privé)
2 Ingangs ( Volwassenen van 14 tot 66 jaar: 2 )
10 uren en 30 minuten 07:20 Mostar en Kravice watervallen tour vanuit Dubrovnik (semi-privé)
Zie details
14 jun
Transfer
Transfer van Nikola Apartments naar Dubrovnik (DBV)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
14 jun
Retour transport
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1978 - Uitgevoerd door: KLM Cityhopper
13:25 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
16:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1978 Uitgevoerd door:  KLM Cityhopper
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 

Voor dit aanbod gelden afwijkende aanbetalings-, wijzigings- en annuleringsvoorwaarden ten opzichte van de ANVR Reisvoorwaarden.

In de totaalprijs zijn onze servicekosten en bijdrage ANVR inbegrepen. Exclusief zijn de toeslagen die van toepassing zijn bij pakketreizen (vervoer + verblijf): bijdrage SGR à € 5,00 per persoon en bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen à € 2,50 per boeking.

prijs per persoon :
1.234 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Excursies 2
Transfers 2

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën