Autorondreis Kus Valencia
: 1.253 €

Autorondreis Kus Valencia

Autorondreis
Samengesteld op: woensdag 4 september 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025
Ref ID: 12352810
prijs per persoon :
1.253 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: woensdag 4 september 2024 - Vertrek: zaterdag 17 mei 2025
Bestemming(en): Barcelona, Peñiscola, Teruel, Torrevieja, Gandía, Valencia

Beschrijving

17 mei
Transport van Amsterdam naar Barcelona
Vertrek
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY8303
13:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:35 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
2uur 20min 0 PC Rechtstreeks Tarief: BASIC PRODUCT CLASS
Vervoer:  VY8303
Reisklasse: Economy
Tarief: CD1C
17 mei
Autoverhuur
Peugeot 3008 /AC/A/4dr
A/C 4 aantal deuren bij huurauto 4 Personen
Peugeot 3008 /AC/A/4dr Of gelijkwaardig
Bevat:
voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank: Volle tank bij het ophalen
Automatisch
Onbeperkt aantal vrije kilometers
Extra's:
Oneway kosten - 108,90 €
Leeftijd bestuurder

Minimaal 23, Maximaal 99

voorwaarden met betrekking tot het vullen van de brandstoftank
Volle tank bij het ophalen
Algemene betalingsvoorwaarden
1400 EUR charged in CreditCard
Bescherming tegen diefstal
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Verzekering cascoschade
Inbegrepen, controleer de voorwaarden
Huurauto ophalen

Barcelona Luchthaven (Desk at Airport) - Telefoonnummer:

Barcelona, 08820, Spanje

Terugbrengen

Valencia Airport (Desk in arrival hall) - Telefoonnummer

Valencia, 46940, Spanje

17 mei
1. Barcelona
Overnachten
Over de bestemming:

Barcelona, de bruisende hoofdstad van Catalonië, is een stad die tot de verbeelding spreekt met haar unieke mix van geschiedenis, cultuur en moderniteit. Gelegen aan de kust van de Middellandse Zee, charmeert Barcelona bezoekers met haar prachtige architectuur, levendige straatjes en eindeloze mogelijkheden voor verkenning.


De stad is doordrenkt van de erfenis van de beroemde architect Antoni Gaudí, wiens meesterwerken, zoals de indrukwekkende Sagrada Família en het sprookjesachtige Park Güell, de skyline van Barcelona domineren en haar wereldwijde faam hebben verdiend.


Maar Barcelona is meer dan alleen Gaudí. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, met prachtige historische wijken zoals de Gotische wijk (Barri Gòtic), waar smalle straatjes en verborgen pleinen een glimp bieden van het verleden.


De stad leeft ook van haar kosmopolitische sfeer, met bruisende markten, wereldberoemde gastronomie en een bloeiende kunst- en muziekscene. Of je nu langs de iconische boulevard La Rambla slentert, lokale lekkernijen proeft op de Boqueria-markt of geniet van een verfrissende duik aan de stranden van Barceloneta, er is altijd iets nieuws te ontdekken in deze dynamische stad.


Met haar onweerstaanbare charme en eindeloze mogelijkheden voor verkenning, is Barcelona een bestemming die de harten van reizigers steelt en hen keer op keer laat terugkeren naar haar magische straten.

Meer informatie
18 mei
Autoreis van 224 Kilometers - 2uur 38min
Barcelona
Peñiscola
18 mei
2. Peñiscola
Overnachten
Over de bestemming: Peñiscola is een stad in de provincie Castellón, aan de Costa del Azahar, in het noorden van de Serra d'Irta langs de Middellandse Zeekust. Het is een populaire toeristische bestemming. Het is duidelijker handelsmerk is het indrukwekkende kasteel aan de kust, gebouwd door de Tempeliers in de 14e eeuw. Peñíscola is een van de populairste toeristische badplaatsen in de provincie Castellón. Peñíscola, de plaats van vele historische convergenties en verschillen, is door de eeuwen heen toch een zeer suggestieve plaats gebleven. Deze mediterrane stad is voortdurend omgeven door versterkte muren en het eindeloze gouden zand van de twee stranden. Een sprookjesachtige stad, een bijna magische plek recht uit de films. Met zijn spectaculaire fort, zijn steile smalle straatjes genesteld binnen de stadsmuren, zijn prachtige wetlands, gouden stranden en het ruige Serra D'Irta-gebergte, biedt Peñíscola bezoekers een breed scala aan verrassende en prachtige stedelijke en natuurlijke omgevingen om te verkennen.
Meer informatie
20 mei
Autoreis van 223 Kilometers - 2uur 25min
Peñiscola
Teruel
20 mei
3. Teruel
Overnachten
Over de bestemming: Teruel is een gemeente in en hoofdstad van de Spaanse provincie Teruel in de regio Aragón met een oppervlakte van 440 km². Het lokale klimaat wordt gekenmerkt door koude winters en droge, warme zomers. De stad is voornamelijk bekend om haar rauwe ham, die een eigen(herkomstaanduiding heeft, en om haar mudejarkunst, door de UNESCO erkend werd als Werelderfgoed.
Meer informatie
22 mei
Autoreis van 362 Kilometers - 3uur 47min
Teruel
Torrevieja
22 mei
4. Torrevieja
Overnachten
Over de bestemming: Torrevieja is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje. De gemeente is 71 km2 groot, bezit ongeveer 20 km kust en telt ruim 104.486 inwoners.
Meer informatie
22 mei
Accommodatie
2 Nachten
24 mei
Autoreis van 175 Kilometers - 2uur 2min
Torrevieja
Gandía
24 mei
5. Gandía
Overnachten
Over de bestemming: Gandia is een stad en gemeente in de Valenciaanse Gemeenschap. Gandia ligt aan de Costa del Azahar, 65 km ten zuiden van Valencia tussen de bergen en de stranden van de Middellandse Zee. Elk jaar begroet deze toeristische stad de komst van de lente met een spectaculair pyrotechnisch festival dat bekend staat als Las Fallas. Verschillende evenementen en entertainment vinden plaats in de periode van een paar dagen, met als hoogtepunt het Feest van Sint-Jozef op 19 maart. Met zijn lange, brede, gouden zandstranden is Gandia een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Spanje. Las Fallas de Gandia wordt al sinds het einde van de 19e eeuw gevierd. Dit typische Valenciaanse feest wordt gehouden van 16 tot 19 maart, dit is wanneer bezoekers kunnen genieten van de vele falleros monumenten en straatanimatie
Meer informatie
25 mei
Autoreis van 74 Kilometers - 1uur 5min
Gandía
Valencia
25 mei
6. Valencia
Overnachten
Over de bestemming: Valencia is een gemeente en de op twee na grootste stad van Spanje. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Valencia ligt aan de Costa del Azahar aan de Middellandse Zee en aan de rivier de Turia.
Meer informatie
27 mei
Transport van Valencia naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL1532 - Uitgevoerd door: KLM Cityhopper
17:15 - Valencia, Valencia (VLC)
19:55 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
2uur 40min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL1532 Uitgevoerd door:  KLM Cityhopper
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
1.253 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 6
Vervoer 2
Accommodaties 6
Auto's 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën