Autoreis KRK Kroatie
: 686 €

Autoreis KRK Kroatie

Autorondreis
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: donderdag 1 mei 2025
Ref ID: 12298690
prijs per persoon :
686 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: dinsdag 3 september 2024 - Vertrek: donderdag 1 mei 2025
Bestemming(en): Salzburg, Krk Island, Zwitserse Alpen

Beschrijving

01 mei
Autoreis van 931 Kilometers - 10uur 24min
Utrecht
Salzburg
01 mei
1. Salzburg
Overnachten
Over de bestemming: Salzburg is een stad in Oostenrijk en is de hoofdstad van de gelijknamige deelstaat. De stad is beroemd als de geboortestad van Mozart en organiseert 's zomers de Salzburger Festspiele. De veelbezochte binnenstad staat in haar geheel op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Ze wordt gedomineerd door barokgebouwen, waaronder de dom, en door de vesting Hohensalzburg, een middeleeuwse burcht op een heuvel 120 m boven de stad.
Meer informatie
03 mei
Autoreis van 437 Kilometers - 5uur 51min
Salzburg
Krk Island
03 mei
2. Krk Island
Overnachten
Over de bestemming: Krk is met zijn 5.491 inwoners de belangrijkste plaats en de enige stad op het gelijknamige eiland in Kroatië. Het stadje is een trekpleister voor toeristen.
Meer informatie
03 mei
Accommodatie
5 Nachten
08 mei
Autoreis van 701 Kilometers - 8uur 33min
Krk Island
Zwitserse Alpen
08 mei
3. Zwitserse Alpen
Overnachten
Over de bestemming: De Alpenregio van Zwitserland, conventioneel aangeduid als de Zwitserse Alpen, vertegenwoordigt een belangrijk natuurlijk kenmerk van het land en is, samen met het Zwitserse Plateau en het Zwitserse deel van het Jura-gebergte, een van de drie belangrijkste fysisch-geografische regio's. De Zwitserse Alpen strekken zich uit over zowel de Westelijke Alpen als de Oostelijke Alpen, en omvatten een gebied dat soms de Centrale Alpen wordt genoemd. Terwijl de noordelijke reeksen van de Berner Alpen tot de Appenzeller Alpen volledig in Zwitserland liggen, worden de zuidelijke reeksen van het Mont Blanc-massief tot het Bernina-massief gedeeld met andere landen zoals Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Liechtenstein. De Zwitserse Alpen omvatten bijna alle hoogste bergen van de Alpen, zoals de Dufourspitze (4.634 m), de Dom (4.545 m), de Liskamm (4.527 m), de Weisshorn (4.506 m) en de Matterhorn (4.478 m). De andere belangrijke toppen zijn te vinden in deze lijst van bergen in Zwitserland. Sinds de Middeleeuwen speelde de doorgang over de Alpen een belangrijke rol in de geschiedenis. De regio ten noorden van de Gotthardpas werd in de vroege 14e eeuw de kern van het Zwitserse Eedgenootschap.
Meer informatie
08 mei
Accommodatie
3 Nachten
11 mei
Autoreis van 880 Kilometers - 9uur 44min
Zwitserse Alpen
Utrecht
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
686 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 3
Accommodaties 3

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën