City trip Berlijn | Trein
: 662 €
Berlijn, Duitsland

City trip Berlijn | Trein

Vervoer + Hotel
Samengesteld op: maandag 29 juli 2024 - Vertrek: vrijdag 6 september 2024
Ref ID: 10656559
prijs per persoon :
662 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Samengesteld op: maandag 29 juli 2024 - Vertrek: vrijdag 6 september 2024

Over de bestemming

Ontdek Berlijn: Jouw Perfecte Citytrip met de Trein Berlijn, de bruisende hoofdstad van Duitsland, is een stad die geschiedenis, cultuur en moderniteit naadloos met elkaar verweeft. Of je nu een liefhebber bent van historische monumenten, kunstgalerijen, hippe cafés of levendige markten, Berlijn heeft voor ieder wat wils. En wat is een betere manier om deze dynamische stad te bereiken dan met de trein? Een treinreis naar Berlijn is niet alleen milieuvriendelijk en comfortabel, maar biedt je ook de mogelijkheid om ontspannen te genieten van het veranderende landschap terwijl je je bestemming nadert. Bij aankomst in Berlijn word je begroet door een mix van historische grandeur en hedendaagse flair. Verken iconische bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, de Rijksdag en de Berlijnse Muur, en duik vervolgens in de diverse wijken die elk hun eigen unieke charme en karakter hebben. Van het artistieke Friedrichshain tot het chique Charlottenburg en het alternatieve Kreuzberg, elke buurt heeft zijn eigen verhaal en stijl.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

06 sep
Vertrek vervoer
Vertrek
Deutsche Bahn
08:08 - Amsterdam Centraal
15:16 - Bahnhof Berlin Friedrichstraße
1 tussenstop Tarief: Standard (Semi Flex)
DBAHN
DBAHN Deutsche Bahn - 225
08:08 - Amsterdam Centraal
10:04 - Duisburg Hbf
Reisklasse: STANDARD
1uur 6min - Tussenstop in / verbinding met Duisburg Hbf
DBAHN
DBAHN Deutsche Bahn - 547
11:10 - Duisburg Hbf
15:16 - Bahnhof Berlin Friedrichstraße
Reisklasse: STANDARD
06 sep
Accommodatie
3 Nachten
Classik Hotel Alexander Plaza 8,6 Heel goed
Berlin - Op 0,2 km van het centrumALLEEN KAMERRosenstr. 1, Berlin 10178 Business Room - Advanced Purchase
Met een verblijf bij Classik Hotel Alexander Plaza bevind je je centraal in Berlijn. Berliner Fernsehturm en Humboldt Forum liggen op 10 min. lopen. Dit hotel met een spa ligt op 1,7 km van Alexanderplatz en op 2,6 km van Brandenburger Tor.Neem de tijd om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de volledig uitgeruste spa. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast leuk, met onder meer een 24-uurs healthclub, een sauna en fietsenverhuur. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, hulp bij uitstapjes/tickets en fietsenopslag.Doe of je thuis bent in één van de 94 kamers met een minibar en een smart-tv. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met kabelzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen en haardrogers. Voorzieningen zijn bijvoorbeeld een telefoon en verduisterende gordijnen, terwijl er dagelijks een huishoudservice is.Geniet van een maaltijd in het restaurant of blijf op je kamer en profiteer in dit hotel van de roomservice (beperkte tijden). Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge. Op werkdagen wordt er tegen betaling een ontbijtbuffet geserveerd van 06.30 uur tot 10.30 uur en in het weekend is dit beschikbaar van 07.00 uur tot 11.00 uur.Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Dit hotel beschikt over 6 vergaderruimtes. Ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
07 sep
Tickets
Hop-on, hop-off-sightseeingtour met grote bus door Berlijn
Hop-on, hop-off-sightseeingtour met grote bus door Berlijn
2 Ingangs ( Volwassenen van 16 tot 100 jaar: 2 )
Van 40 minuten tot 2 uur 24 uurskaart
Niet vergoedbaar
Zie details
09 sep
Retour transport
Terug
EasyJet
EasyJet EasyJet - U25281
06:10 - Berlin, Berlin-Brandenburg Willy Brandt (BER)
07:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
0 PC Rechtstreeks Tarief: Standard
Vervoer:  U25281
Reisklasse: Economy
Tarief: Standard
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


prijs per persoon :
662 €
Gebaseerd op 2 volwassenen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemming(en) 1
Vervoer 2
Accommodaties 1
Excursies 1

Onze reis ideëen

Laat je inspireren door onze ideëen

Meer ideeën